Etä- ja kotimyynnin asiakirjat

Etä- ja ko­ti­myyn­nin asia­kir­jat

Oletko elinkeinonharjoittaja, joka tarjoaa ja/tai välittää kulutushyödykkeitä kuluttajille? Tarjoatko kulutushyödykkeitä myös esimerkiksi etämyyntiä varten luodussa palveluntarjontajärjestelmässä tai kotimyyntinä?

Mikäli vastauksesi esitettyihin kysymyksiin oli "kyllä", on hyvin todennäköistä, että toimintaasi koskee kuluttajansuojalain koti- ja/tai etämyyntisääntely, jonka myötä toiminnassasi on ensiarvoisen tärkeää ottaa huomioon kuluttajansuojalain velvoitteet koti- ja/tai etämyyntiin. Näihin velvoitteisiin kuuluu mm. tiettyjen ennakkotietojen antaminen kuluttajalle ennen sopimuksen allekirjoittamista, sekä sopimuksen peruuttamiseen liittyvien ohjeiden ja ehtojen toimitus. Kuluttajansuojalain tarkoittaman tiedonantovelvollisuuden laiminlyönti kuluttajan suuntaan saattaa tilanteesta riippuen johtaa huomattaviin seurauksiin elinkeinonharjoittajaa kohtaan.

Lisäksi kuluttajansuojalain mukaisilla etä- ja kotimyynnin asiakirjoilla voidaan osaltaan selkeyttää myös sopimussuhteen peruuttamistilanteen ehtoja ja käytäntöjä, joka hyödyttää yhtäläisesti kumpaakin osapuolta sekä ehkäisee turhien vääntöjen syntymistä!

Mikäli edellä käsiteltyihin asioihin liittyy toiminnassasi pienintäkin epävarmuuden siementä tai haluat tarkistaa etä- ja kotimyyntiin liittyvien lippujen ja lappujenne ajantasaisuuden, sujuu se sukkelasti yhteistyössä Lecklén osaavien asiantuntijoiden kanssa!

Hinta:

Alkaen 750 euroa + alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.