Häirintätilanteet/epäasiallinen kohtelu ja siihen puuttuminen

Häi­rin­tä­ti­lan­teet/epä­asial­li­nen koh­te­lu ja sii­hen puut­tu­mi­nen

Työturvallisuuslain mukaan työnantaja on tarpeellisilla toimilla velvollinen huolehtimaan työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä. Jos työssä esiintyy työntekijään kohdistuvaa hänen terveydelleen haittaa tai vaaraa aiheuttavaa häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, työnantajan on lain mukaan asiasta tiedon saatuaan käytettävissään olevin keinoin ryhdyttävä toimiin epäkohdan poistamiseksi. Jos katsotaan, että työnantaja on laiminlyönyt edellä mainitun velvoitteensa, on mahdollista, että viime kädessä siitä aiheutuu työnantajalle rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi työturvallisuuslain velvoitteita sekä annetaan vinkkejä käytännön tilanteiden tunnistamiseen ja ratkaisemiseen.

Koulutuksen kesto on 2-6 tuntia riippuen painotuksista. Koulutuksen kesto ja sisältö ovat räätälöitävissä toiveidenne mukaisesti.

Hinnoittelu erillisen tarjouksen perusteella.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.