Hallinnollinen muutoksenhaku

Hal­lin­nol­li­nen muu­tok­sen­ha­ku

Oletteko saanut byrokratiakoneiston raksutuksen lopputuotteena näkemyksesi mukaan virheellisen hallintopäätöksen, johon on tarpeen hakea muutosta?

Muutoksenhaku on oikeussuojakeino, jonka avulla voidaan pyrkiä vaikuttamaan viranomaiselta saatuun päätökseen. Hallinnollista muutoksenhakua on mahdollista hakea valtion ja kunnan viranomaisilta saatuihin päätöksiin. Hallinnollisen päätöksen muutoksenhakukelpoisuus sekä muutoksenhakuprosessin yksityiskohdat selviävät annetun päätökseen liitetystä valitusosoituksesta. Ennen valitusprosessin vireillepanoa muutoksenhakua harkitsevan tuleekin ensi tilassa päätöksen saatuaan tutustua muutoksenhakuprosessiin ja selvittää, missä ajassa muutoksenhaku tulee laittaa vireille. Päätöksiin, jotka koskevat asian valmistelua tai täytäntöönpanoa, ei voi hakea muutosta.

Hallinnollisessa muutoksenhakuprosessissa muutoksenhakuasiakirjojen tarkka ja asianmukainen laatimistapa parantaa huomattavasti muutoksenhaun menestymismahdollisuuksia. Erityisesti tilanteissa, joissa taloudellinen intressi on suuri tai asia on muulla tavoin merkittävä, on muutoksenhakua harkitessa suositeltavaa turvautua oikeudelliseen apuun.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme avustavat teitä mielellään hallinto-oikeudellisissa asioissa, kuten oikaisuvaatimusten, hallintovalitusten ja kunnallisvalitusten laatimisessa tarkasti kokonaistilanteenne mukaisesti räätälöidyin toimin.

Hinta:

Alkaen 500 euroa + alv. (jokaisen yksittäisen asian tarkemmasta veloituksesta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti).

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.