Hankintailmoitus

Han­kin­tail­moi­tus

Onko edustamasi yhteisö hankintalaissa tarkoitettu hankintayksikkö?

Ylittääkö suunnittelemasi hankinnan / käyttöoikeussopimuksen taloudellinen arvo hankintalaissa säädetyt kynnysarvot?

Niin sanotussa avoimessa kilpailutusmenettelyssä hankintayksikkö julkaisee hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön, jotka sisältävät tarjouksien valinta- ja vertailukriteerit. Rajoitetussa kilpailumenettelyssä taas julkaistaan ensiksi hankintailmoitus, jonka johdosta saatuja tarjouksia vertaillaan suorittaen ikään kuin ”esikarsinta”, jonka jälkeen karsinnan läpäisseille toimitetaan tarkemmat tarjouspyynnöt. Hankintailmoituksen sisällöstä säädetään hankintalaissa.

Hankintailmoitus, kuten myös tarjouspyyntöpohja, on syytä laatia selkeäksi, jotta vältytään mahdollisilta tulkintaerimielisyyksiltä, saadaan mitä halutaan ja kilpailutusmenettely sujuu sujuvasti. Selkeä ja huolellisesti laadittu hankintailmoitus keventää hankintayksikön työtaakkaa merkittävästi.

Otathan yhteyttä kilpailutusmenettelyn vaativan hankkeen lähestyessä, asiantuntijamme ovat valmiina avustamaan teitä hankintailmoituksen laadinnassa.

Hinta:

Erikseen sovittava kiinteä hinta tai tuntiperusteinen hinnoittelu.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.