Henkilön varallisuuskartoitus

Hen­ki­lön va­ral­li­suus­kar­toi­tus

Oletko joskus miettinyt

 • Toisiko sijoitusyhtiön perustaminen etua henkilökohtaisen varallisuuden hallintaan?
 • Miten perustan henkilökohtaisen sijoitusyhtiön?
 • Kuinka siirrän henkilökohtaisen omaisuuden sijoitusyhtiöön?
 • Kuinka varmistan lasten ja puolison taloudellisen aseman, jos sairastut vakavasti tai kuolet?
 • Mikä on kokonaisvarallisuutesi ja miten sitä voidaan siirtää seuraavalle sukupolvelle järkevästi?

Tarjoamme vankalla kokemuksella henkilöille heidän varallisuutensa suunnitteluun liittyvää juridista ja verotuksellista palvelua. Onnistunut varallisuuskartoitus edellyttää avointa vuorovaikutusta ja yhteistyötä asiakkaan ja asiantuntijan välillä siten, että varallisuuden suunnitteluun liittyvät eri osa-alueet tulevat huomioon otetuiksi.  Hyvin tehty varallisuussuunnittelu varmistaa sinun ja perheenne varallisuuden turvallisen ja verotehokkaan hallinnan.

Varallisuuskartoituksessa käydään läpi varallisuuteesi liittyvät tavoitteet ja mahdollisuudet, jonka jälkeen laadimme konkreettisen toimenpidesuunnitelman verotehokkaasta varallisuuden hallinnoinnista. Käymme toimenpidesuunnitelman kanssanne läpi ja toteutamme yhdessä sovitut toimenpiteet.

Hinta:

Alkukeskustelu varallisuutenne nykytilanteesta ja tulevaisuuden tavoitteista 0 euroa.

Alkukeskustelun jälkeen sovimme toimenpidesuunnitelman laadinnasta ja toteutettavien toimenpiteiden toteuttamisesta kiinteän hinnan.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Lähetä viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.