Indikatiivinen ei-sitova tarjous

In­di­ka­tii­vi­nen ei-si­to­va tar­jous

Harkitsetteko kiinteistön, yrityksen tai liiketoiminnan ostamista tai esimerkiksi muuta yhteistyöjärjestelyä? Haluatteko tehdä tunnustelevan tarjouksen/ ehdotuksen, joka ei sido teitä vielä antamanne ehdotuksen perusteella?

Jos vastauksesi edellä esitettyihin kysymyksiin on ”Kyllä”, niin tarjous kannattaa tehdä indikatiivisena, ”ei-sitovana” tarjouksena.

Indikatiivinen tarjous toimii usein hyvänä keskustelunavauksena yritysjärjestelyissä tarkoituksenaan avata keskustelu toisen osapuolen kanssa ja mielenkiinnon osoituksena toista osapuolta tai sen omistusta kohtaan eikä se ole oikein muotoiltuna tavanomaisen tarjouksen tavoin tarjoajaa sitova. Indikatiivista tarjousta käytetään usein esimerkiksi kiinteistö- ja osakekaupoissa.

Indikatiivinen tarjous voi sopia moniin erilaisiin tilanteisiin. Mikäli harkitset indikatiivisen tarjouksen tekemistä, leckléläiset kertovat mielellään lisää vaihtoehdoista ja auttavat sinua suunnittelemaan sekä toteuttamaan juuri omaan tilanteeseesi sopivan tarjousmenettelyn.

Muista, ensivaikutelman voi tehdä vai kerran, minkä vuoksi myös indikatiivisen tarjouksen laatuun on panostaa.

Hinta:

Alkaen 900 euroa + alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.