Metsähallinnon tietopaketti uusille omistajille

Met­sä­hal­lin­non tie­to­pa­ket­ti uusil­le omis­ta­jil­le

Oletko perinnön, kaupan tai muun saannon perusteella vastaanottanut omaisuutta metsätalouskiinteistön muodossa? Tuntuvatko esimerkiksi metsätalouteen liittyvät verotukselliset kysymykset pulmallisilta, eikä metsätaloushallinto käytännön toimineen tunnu vielä olevan osaamisesi keskiössä?

Vältä pääsi lyöminen metsätalouskiinteistösi sijaintipaikkakunnan raakapuuhun ja kierrä metsätalouteen liittyvät kirjaimelliset sekä kuvainnolliset sudenkuopat Lecklén metsähallinnon tietopaketin avulla!

Osana metsähallinnon tietopakettia tulemme käymään yhdessä läpi mm. metsäverotuksen keskeisiä asioita kuten veroilmoitusten laatiminen ja verovähennysmahdollisuudet, sekä metsätaloushallintoon liittyvät vaadittavat asiakirjat.

Tietopaketin lisäksi voimme punnita sitä, miten metsäomaisuutta olisi järkevää omistaa pitkällä tähtäimellä (yhtymä, osakeyhtiö, yhteismetsä) ja miten ja missä vaiheessa omaisuutta kannattaisi siirtää seuraavalle metsurisukupolvelle.

Otathan yhteyttä asiantuntijoihimme, niin voit rauhallisin mielin tarttua taimivakkaan ja pottiputkeen sen jälkeen, kun hallinnollisten asioiden hoitamisen lähtökohdat on ohjattu vakaalle pohjalle!

Hinta:

Tietopaketti: 300 euroa (ALV 0%), etäyhteyksiä käyttäen tai Lecklén toimipisteessä, kesto 1 tunti.

Metsäomistamisen verosuunnittelu: 285 euroa/h (ALV 0%) tai erikseen sovittu kiinteä hinta tapauskohtaisesti arvioituna.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.