Pe­ru­kir­ja

Onko teillä perunkirjoitus järjestettävänä?

Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemantapauksesta, jollei Verohallinto myönnä pidempää aikaa. Perukirjasta käy ilmi muun muassa vainajan ja lesken omaisuus ja velat, avio-oikeus, perilliset, mahdolliset testamentinsaajat ja muut perinnön määrään ja jakoon vaikuttavat seikat. Myös annetut ennakkoperinnöt, testamentit ja avioehdot tulee huomioida. Perukirja toimii myös veroilmoituksena, jonka mukaisesti perinnön ja testamentinsaajien perintöverotus toimitetaan.

Yleensä perukirjaan tarvittavien tietojen keräämisestä ja perunkirjoituksen koolle kutsumisesta huolehtii se osakas, jonka hoidettavana pesän omaisuus on. Varsinaisen perunkirjoituksen toimittaa kaksi uskottua miestä.

Perukirjoituksessa on tärkeää ottaa huomioon myös perintöverotuksen suunnittelumahdollisuudet.

Asiantuntijamme voivat auttaa teitä perunkirjoituksen toimittamisessa ja perintöverotukseen ja perinnön jakamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:

1.000 euroa sis. alv (sisältää tavanomaisen perukirjan ja perunkirjoitustilaisuuden, laajemmista sovitaan erikseen).

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.