Perintö- ja lahjaverosuunnittelu

Pe­rin­tö- ja lah­ja­ve­ro­suun­nit­te­lu

Kuinka paljon perintöveroa tulee maksettavaksi? Mikä muodostuu lahjaveron määräksi? Miten varallisuudensiirto kannattaisi järjestellä niin, että kokonaisuus olisi mahdollisimman toimiva ja kustannustehokas?

Perintöverosuunnittelu on sitä verotehokkaampaa mitä aikaisemmassa vaiheessa se aloitetaan. Perintöverosuunnittelu on pitkäjänteistä puuhaa ja siinä yhdistyvät perheoikeudellinen juridiikka (testamentit, avioehtosopimukset, lahjoitukset, ositussopimukset, perukirjat jne.) ja verosäännösten soveltaminen, joiden yhteisvaikutuksesta voidaan päästä verotuksellisesti hyvinkin kohtuulliseen lopputulokseen ilman, että muutto veroparatiisiin käy edes mielessä.

Perintöverosuunnittelu on osa perheen varallisuussuunnittelua, jossa selvitetään perinnönjättäjältä jäävän omaisuuden perimisestä syntyvät veroseuraamukset ja juuri teidän tilanteeseenne sopiva järjestely varallisuuden jakamiseksi. Samalla voidaan ehkäistä etukäteen erimielisyyksiä perinnönjaossa ja turvata perinnönsaajien välisen sovun säilyminen.

Mikäli jo olemassa olevan perintö- ja/tai lahjaverosuunnitelman laatimisesta on kovin pitkä aika, on suunnitelma hyvä päivittää ajan tasalle. Perinnön ja/tai lahjan kohteena oleviin omaisuuseriin voi ajan myötä tulla muutoksia ja lisäksi perintö- ja lahjaverosuunnittelussa on otettava huomioon laajalti erilaista sääntelyä, jonka sisältö saattaa myös muuttua.

Lecklén veroasiantuntijat auttavat teitä mielellään toteuttamaan juuri teidän kokonaistilanteeseenne sopivat järjestelyt sekä avustavat myös erilaisten perheoikeudellisten asiakirjojen laatimisessa. Lisäksi suosittelemme tutustumaan myös perhevarallisuuskartoitus- ja Ositus ja perinnönjako-tuotteisiin.

Hinta:

Alkaen 1.150 euroa sisältäen alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.