Osakeyhtiölakikoulutus

Osa­keyh­tiö­la­ki­kou­lu­tus

Toimiiko hyvä hallinto yhtiössänne? Tai haluaisitteko parantaa yhtiöoikeuteen liittyvää yleisosaamista tai mahdollista kuulla ajankohtaisia teemoista aihepiiriin liittyen (esimerkiksi vastuukysymykset, yritysjärjestelyt taikka vastaavat teemat)?

Kouluttajana toimii kokeneet yhtiöoikeuden asiantuntijat ja ne sisältävät aina runsaasti käytännön esimerkkejä ja oikeuskäytäntöä. Koulutuspakettimme räätälöidään kohderyhmän ja sen toiveiden mukaisesti. Koulutuspaketti voi koskea joko laajemmin yhtiöoikeutta tai kohdennetusti tiettyä yhtiöoikeudellista osa-aluetta. Voimme keskittyä koulutuksessa esimerkiksi ajankohtaisiin yhtiöoikeudellisiin teemoihin, jotka ovat nimenomaan teille ajankohtaisia. Voimme keskittyä myös osittain tai kokonaan valittuihin teemoihin kuten vastuukysymyksiin, hyvään hallintoon, osakkeiden lunastus- ja luovutustilanteisiin tai esimerkiksi yritysjärjestelyihin. Koulutuksissamme haluamme tarjota aina mahdollisuuden siihen, että osa ajasta varataan teidän käytännössä vastaan tulleisiin kysymyksiin ja ratkaistaan niitä yhdessä osana koulutusta.

Koulutuksen kesto sovitaan erikseen, mutta se voi olla esimerkiksi lyhyt 2 tunnin tietoisku tai koko päivän koulutus taikka useamman päivän kokonaisuus. Suositeltavaa on varata koulutukseen vähintään puolipäivää. Tarpeistanne riippuen koulutukseen voidaan yhdistää myös vero- ja/tai kirjanpito-oikeutta. Nämä teemat liittyvät usein kiinteästi yhteen yhtiöoikeuden kanssa.

Toteutamme yhtiöoikeudellisia koulutuksia niin etäyhteyksin kuin myös halutessanne yhtiönne tiloissa, tai toimistollamme.

Ota yhteyttä, niin järjestetään teidän tarpeitanne palveleva kattava koulutus.

Hinta:

Puolipäivää kestävä etäkoulutus, 1.500 euroa + alv. (sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä toteutuksen)

Kokopäivän kestävä etäkoulutus, 2.500 euroa + alv. (sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä toteutuksen)

Paikan päällä pidettävissä koulutuksissa veloitamme lisäksi koulutuksesta aiheutuvat matka- ja majoituskulut.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.