Tappioiden poikkeuslupahakemus

Tap­pioi­den poik­keus­lu­pa­ha­ke­mus

Oletteko suunnittelemassa yritysjärjestelyä, jossa yli puolet yrityksen osakkeista tai osuuksista vaihtaa omistajaa ja yrityksellä on vahvistettuja tappioita?

Mikäli vastauksenne on kyllä, on hyvä huomata, että yritys ei voi vähentää vanhoja tappioita verotuksessa, mikäli tappiovuoden aikana tai sen jälkeen yli puolet yrityksen osakkeista tai osuuksista on vaihtanut omistajaa muutoin kuin perinnön tai testamentin johdosta. Jotta tappiot voidaan vähentää edellä kuvatussa tilanteessa, on yrityksen haettava tappioiden vähennykseen poikkeuslupaa Verohallinnolta kirjallisella poikkeuslupahakemuksella.

Poikkeuslupahakemuksella verovelvollisen on pystyttävä osoittamaan, että edellytykset poikkeusluvan myöntämiseen täyttyvät, joten hakemuksessa on tärkeää esittää tilanteeseen liittyvät seikat selkeästi ja täsmällisesti. Lecklén veroasiantuntijat auttavat teitä mieluusti poikkeuslupahakemuksen laadinnassa ja varmistavat, että poikkeuslupahakemus tulee laadittua asianmukaisesti. Näin pyritään mahdollistamaan se, etteivät vähennyskelpoiset tappiot jää vähentämättä omistusmuutoksen takia.

Mikäli ette ole vielä täysin varmoja suunnittelemanne yritysjärjestelyn toteutustavasta, auttaa Lecklén asiantunteva tiimi teitä rautaisella kokemuksella myös järjestelynne suunnittelussa.

Hinta:

Hinta-arvio 1.200-2.500 euroa + alv. Tarkempi hinta annetaan tilannearvion jälkeen.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.