Strategiapalvelut

Stra­te­gia­pal­ve­lut

Monet yrittäjät tai muut yhtiön johdossa toimivat henkilöt ovat uransa aikana kohdanneet tilanteita, jossa yhtiön liiketoimintaa sekä siihen liittyvää strategiaa tulee mahdollisesti kehittää, vahvistaa tai muuttaa esimerkiksi taloudellisesti haastavien aikojen vuoksi kilpailukykyisempään asentoon.

Strategiapalveluissamme analysoimme kokonaisvaltaisesti kohdeyrityksen liiketoiminnan eri fundamentteja ja/tai prosesseja sekä pyrimme tunnistamaan alueet, jotka kaipaavat huomiota liiketoiminnan tehokkuuden ja kannattavuuden kannalta. Strategia-auditoinnin lopputuloksena yrittäjä tai yrityksen muu johto saa kokonaisvaltaisen tilannekuvan liiketoiminnan ja yhtiön nykytilasta ja huomioon otettavista tekijöistä tulevaisuuden strategisten tavoitteiden saavuttamista silmällä pitäen.

Palvelemme asiakkaitamme muun muassa seuraavissa strategiaan liittyvissä toimeksiannoissa ja tilanteissa:

 • Kasvustrategiat
 • Muutostilanteet
 • Liiketoiminnan tehostamiseen liittyvät palvelut
 • Liiketoiminnan tehokkuuteen ja kannattavuuteen liittyvä taloudellinen analyysi
 • Exit-readiness

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Lähetä viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.