Tietosuojakoulutus

Tie­to­suo­ja­kou­lu­tus

Tietosuojaa toteutetaan käytännön toimenpiteiden kautta, ja organisaation tietosuoja on aina yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Henkilöstön aktiivinen ja säännöllinen kouluttaminen auttaa yhdenmukaistamaan organisaatiossa suoritettavaa henkilötietojen käsittelyä. Tämän myötä saadaan vähennettyä käsittelyssä tapahtuvia virheitä ja minimoitua virheistä aiheutuvia riskejä. Samalla vahvistetaan henkilöstön käsitystä siitä, että tietosuoja on organisaatiolle tärkeä arvo.

Tarjoamme tietosuoja-aiheisia koulutuksia räätälöitynä toimiala- ja organisaatiokohtaisesti, jotta voimme tarjota juuri teidän tarpeisiinne vastaavan koulutuksen. Oppimisen tehostamiseksi koulutuksen osaksi voidaan ottaa myös käytännön harjoituksia. Harjoittelemalla reagointia esimerkiksi tietoturvaloukkaukseen taikka rekisteröidyn tietopyyntöön parannetaan henkilöstön ja organisaation toimintavalmiutta poikkeustilanteissa.

Koulutuksen kesto sovitaan erikseen. Suositeltavaa on varata koulutukseen vähintään puolipäivää, mutta voimme toteuttaa myös esimerkiksi lyhyen kahden tunnin tietoiskun.

Toteutamme koulutuksia sekä etäyhteyksin että halutessanne yhtiönne tiloissa, tai toimistollamme.

Ota yhteyttä, niin järjestetään teidän tarpeitanne palveleva ja kattava koulutus.

Hinta:

Puolipäivää kestävä etäkoulutus, 1.500 euroa + alv. (sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä toteutuksen)

Kokopäivän kestävä etäkoulutus, 2.500 euroa + alv. (sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä toteutuksen)

Paikan päällä pidettävissä koulutuksissa veloitamme lisäksi koulutuksesta aiheutuvat matka- ja majoituskulut.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.