Velkojan avustaminen insolvenssissa

Vel­ko­jan avus­ta­mi­nen in­sol­vens­sis­sa

Onko sinulla tai yritykselläsi saatava, jota velallisyritys ei ole maksanut konkurssiuhkaisesta maksukehotuksesta huolimatta? Onko sopimuskumppanisi, jolta teillä on erääntyneitä saatavia, hakeutunut yrityssaneeraukseen, yksityishenkilön velkajärjestelyyn tai asetettu konkurssiin?

Jos vastauksesi oli johonkin esitetyistä kysymyksistä "kyllä", niin suosittelemme kääntymään toimistomme asiantuntijoiden puoleen. Kartoitetaan yhdessä, kuinka voimme avustaa teitä velkojana esille tulleessa asiassa. Koska velkojalta vaaditaan valveutuneisuutta siitä riippumatta, mikä insolvenssimenettely on kyseessä, tulee omien saatavien juridisesti oikea mahdollisimman hyvä asema varmistetaan luottamalla asia ammattilaisen hoidettavaksi.

Avustamme teitä laaja-alaisesti erilaisissa insolvenssitilanteisiin liittyvissä kysymyksissä ja laadimme puolestanne mm. konkurssihakemuksen, valvomme saatavanne konkurssipesässä saneerausmenettelyssä ja konsultoimme teitä menettelyyn liittyvissä kysymyksissä!

Hinta:

Sovitaan tapauskohtaisesti joko kiinteänä tai tuntiperusteisesti.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.