Liikehuoneiston vuokrasopimus

Lii­ke­huo­neis­ton vuo­kra­so­pi­mus

Oletko luovuttamassa omistamasi liikehuoneiston toisen tahon käytettäväksi vastiketta vastaan, vai oletko kenties liikehuoneiston tuleva käyttöoikeuden haltija? Mietityttääkö sinua, onko vuokrasuhteen ehdoista tarpeen saada kirjattua #mustaavalkosella?

Mikäli vastasit edes toiseen kysymyksistä ”kyllä”, olet oikealla tuotesivulla.

Vuokrasopimus on monessakin tilanteessa, myös liikehuoneistoa vuokrattaessa, mahdollista tehdä suullisesti, mutta kirjallisena laaditulla vuokrasopimuksella vältetään tulevaisuuden mahdolliset näkemyserot koskien vuokrauksen ehtoja. Osapuolten tahtotilan mukaan laaditulla kirjallisella sopimuksella vältetään myös liikehuoneiston vuokrasuhteen ehtoja koskevat tulkintaerimielisyydet sekä saadaan kirjattua kirjalliseen muotoon mm. osapuolten tahtotilat koskien liikehuoneiston ominaisuuksia ja vastuut liikehuoneiston kunnosta ja kunnossapidosta.

Vuokrasopimuksen laajuus ja sisältö on riippuvainen kulloinkin käsillä olevista olosuhteista. Lähtökohtaisesti myös liikehuoneiston vuokrauksen ehdot ovat osapuolten vapaasti sovittavissa, mutta lainsäädännössä ilmenee myös tiettyjä sopimuksen sisältöä koskevia pakottavia ehtoja, joista ei voida sopimuksella poiketa.

Otathan yhteyttä, niin asiantuntijamme laativat kanssasi yhteistyössä tarpeidesi ja tilanteesi sekä liikehuoneiston vuokrasuhdetta sääntelevän lainsäädännön mukaisen vuokrasopimuksen.

Mikäli tarvitsisit vuokrasopimuksen koskien jotain muuta kohdetta kuin liikehuoneistoa, olethan yhteydessä asiantuntijoihimme. Räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Hinta:

Alkaen 800 euroa + alv. (sisältää luonnoksen ja yhden muokkauskierroksen)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.