Yhteisjärjestelysopimus

Yh­teis­jär­jes­te­ly­so­pi­mus

Onko edustamasi yhtiön omistukseen rakentumassa kiinteistöomaisuutta alueelle, jolle on suunnitteilla yhtiöiden välisiä yhteisjärjestelytoimia muiden kiinteistöomaisuutta alueella omistavien yhtiöiden kanssa?

Yhteisjärjestelyalueen pelisäännöistä on erittäin suositeltavaa sopia jo rakennustöiden suunnitteluvaiheessa tai viimeistään heti niiden alettua. Tällä taataan lyhyellä tähtäimellä rakennustöiden sujuva eteneminen ja pitkällä tähtäimellä yhteisjärjestelyalueen toiminnan tehokkuus ja helppokäyttöisyys, sekä tätä kautta yhteisjärjestelyalueella asuvien asukkaiden tyytyväisyys.

Jokainen yhteisjärjestelyalue ja sillä operoivat osapuolet tarpeineen ja tahtotiloineen ovat yksilöllisiä, joten myös jokainen yksittäinen yhteisjärjestelysopimus on räätälöitävä tilannekohtaisesti. Otathan yhteyttä, niin autamme sinua mielellään yhteisjärjestelysopimuksen luonnostelussa sekä tarvitessa myös yhteisjärjestelyalueen pelisääntöjä koskevissa neuvotteluissa!

Hinta:

Hinta alkaen 1.000 euroa + alv. (sis. sopimusluonnos ja yksi muokkauskierros)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.