Yhtiöoikeudelliset pöytäkirjat

Yh­tiö­oi­keu­del­li­set pöy­tä­kir­jat

Miltä kuulostaisi, että joku laatisi puolestanne asianmukaiset yhtiöoikeudelliset pöytäkirjat?

Jokaisessa yhtiössä järjestetään vähintäänkin kerran tilikaudessa yhtiökokous. Varsinaisen yhtiökokouksen lisäksi yhtiöissä kokoustetaan tyypillisesti ylimääräisen yhtiökokouksen tai hallituksen kokouksen merkeissä. Yhtiöoikeudellisten pöytäkirjojen laadinta voi tulla eteen uniikkien kertaluontoisten tapahtumien (kuten yritysjärjestelyt ja -kaupat) lisäksi myös ihan ”arkipäiväisessä” päätöksenteossakin. Osakeyhtiölaissa yhtiön johdolle on asetettu huolellisuusvelvoite. Kun tehdään päätöksiä yhtiötä koskevissa asioissa on tärkeää, että päätösasiakirjoista pystytään jälkikäteen toteamaan, mihin tosiseikkoihin kulloinkin tehdyt päätökset ovat perustuneet, ja että tehdyillä toimilla on kulloinkin ollut riittävät liiketaloudelliset perusteet. Päätökset tulisi luonnollisesti olla muutoinkin osakeyhtiölain mahdollistamia. Laadittavista asiakirjoista pitäisi pystyä objektiivisesti katsottuna arvioimaan, onko yhtiön johto toiminut huolellisesti ja yhtiön etua ajatellen päätöstä tehdessään.

Asiantuntijoillamme on vankkaa kokemusta yhtiöoikeudesta ja sitä myöten myös yhtiöoikeudellisten pöytäkirjojen laadinnasta, joten anna meidän hoitaa puolestanne pöytäkirjat.

Hinta:

Tarjoamme pöytäkirjoihin liittyvää palvelua niin tapauskohtaisesti kuin myös jatkuvaperusteisena palveluna. Ole meihin yhteydessä, niin annamme teille tarjouksen palveluistamme.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.