Lecklé Coach –palvelu

Lecklé Coach –pal­ve­lu

Lecklé Coach –palvelun avulla saat henkilöstöllesi yksilöllistä tukea coachingin keinoin.

Rakennamme kehityssuunnitelman vastaamaan nykytilanteen haasteisiin ja tulevaisuuden tavoitteisiin yksilön- ja yrityksen näkökulmista.

Coaching on tavoitteellinen ja tulevaisuuteen keskittyvä kehittymisen prosessi, jonka tarkoituksena on auttaa ja kannustaa coachattavaa hyödyntämään entistä paremmin omia voimavarojaan ja taitojaan yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Coaching on ajattelua avartavaa prosessimuotoista keskustelua, joka ohjaa ja inspiroi coachattavaa henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen. Prosessi tarjoaa käytännönläheisen ja vaikuttavan menetelmän ajattelun, päätöksentekokyvyn, kehittymisen, oppimisen ja suoriutumisen vahvistamiseen.

Coaching-prosessi pitää sisällään henkilökohtaisia ja luottamuksellisia coaching-tapaamisia, joiden väleissä coachattava toteuttaa asioita uudella tavalla ja vie oivaltamaansa osaksi arjen toimintaa.

Coaching-prosessi rakentuu aina coachattavan tavoitteiden mukaiseksi. Tyypillisiä coaching-tavoitteita voi olla esimerkiksi:

 • Osaamisen kehittyminen ja ammatillinen kasvu
 • Ihmisten johtaminen ja esihenkilön potentiaalin kasvu
 • Asiantuntijasta esihenkilöksi
 • Kuormitustilanteet, työkyky ja jaksaminen
 • Uramuutokset ja suunnan kirkastaminen

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Lähetä viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.