Yrittäjän verotuksen optimointi

Yrit­tä­jän ve­ro­tuk­sen op­ti­moin­ti

Oletko miettinyt eri keinoja nostaa voittovaroja yrityksestäsi? Kehuskeleeko yrittäjäkollegasi pienemmällä kokonaisverorasituksella? Onko verosuunnittelu ollut asialistalla jo pitkään, mutta tarkempi toteutus on jäänyt ö-mappiin?

Vanhan viisauden mukaan veroista selviää maksamalla. Tämä pitää toki paikkansa, mutta oman verotuksen suunnittelun avulla on mahdollista saada selvää säästöä. Tilanteesta riippuen käteen jäävän nettotulon määrää voi lisätä tulon ”lajia” vaihtamalla, esimerkiksi palkasta osingoksi.

Verotuksen optimointia suunnitellessa on otettava huomioon yrittäjän verotuksen lisäksi myös yrityksen verotus. Pelkästään yrittäjän henkilökohtaisen verotuksen näkökulmasta tehty optimointi ei välttämättä ole yrityksen kannalta järkevää. Lisäksi suunnittelussa on otettava huomioon erilaiset mahdollisuudet järjestellä yritysrakennetta. On myös syytä huomata, ettei verotuksen optimointi tarkoita aina samaa asiaa kuin verojen minimointi.

Kuten edeltä käy ilmi, verotuksen optimointi ei välttämättä ole aina helpoin tehtävä. Suunnittelussa on sovitettava osapuolten nykyiset ja tulevat intressit. Jotta ojilta ja allikoilta vältyttäisiin, on suunnittelussa syytä käyttää asiantuntija-apua. Lecklén kokeneet asiantuntijat auttavat sinua ja yritystäsi verosuunnittelussa.

Hinta:

Sovitaan erikseen alkuneuvottelun jälkeen kiinteä hinta tai tuntiperusteinen hinnoittelu.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.