Lecklé toi­mi myy­jän neu­vo­nan­ta­ja­na kau­pas­sa, jos­sa Gran­lund Oy os­ti Ark­ki­teh­ti­toi­mis­to Jääs­ke­läi­nen Oy:n osa­ke­kan­nan

21.8.2024

Lecklé toimi myyjän juridisena neuvonantajana kaupassa, jossa Granlund Oy osti Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy:n koko osakekannan.

”Kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavamman valikoiman laadukkaita palveluja paikallisen osaamisen voimin. Uskomme, että kokonaispalvelulla on Pohjanmaalla kysyntää: rakennushankkeiden hallinta pysyy aivan eri tasolla, kun kaikki suunnittelupalvelut saadaan samasta toimistosta”, Jyrki Jääskeläinen kommentoi.

Leckléltä toimeksiannossa olivat mukana Juho Wallenberg ja Juho Lehtimäki.

Lisätietoa kaupasta löytyy tiedotteesta.

Lecklé onnittelee molempia osapuolia kaupoista!

Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen on vuonna 1972 perustettu suomalainen arkkitehtitoimisto, jolla on pitkät perinteet niin julkisten tilojen kuin asuin- ja liikekiinteistöjen suunnittelusta.

Granlund on vuonna 1960 perustettu suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan yritys. Sen toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, energia- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta, isännöinti sekä kiinteistöjohtamisen ohjelmistot. Granlund työllistää yli 1400 asiantuntijaa, ja vuonna 2023 sen liikevaihto oli 139 M€. Granlundilla on toimipisteitä ympäri Suomen ja lisäksi liiketoimintaa on mm. Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. 

Jaa artikkeli