Ju­ho Wal­len­berg

Varatuomari
040 162 5687
juho.wallenberg@leckle.fi
OTK (OTM), KTM, HTK

Lähtökohtani on aina asiakkaidemme kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen löytäminen, vaikka se vaatisi kovaa työtä ja tahtoa. Olen ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen. Tuon lisäarvoa erityisesti, kun ratkaisun löytäminen tai esimerkiksi sopimuksen syntyminen vaatii luottamuksellisen suhteen rakentamista osapuolten välille.

Nautin erityisesti asiakastyöstä ja asiakkaiden juridisten ongelmien ratkaisemisesta. Intohimoni on olla perhe- ja kasvuyritysten pitkäaikainen strateginen kumppani. Juridiikan ohella haluan huomioida asiakkaiden liiketoimintojensa tarpeet ja kaupalliset näkökohdat. Perhe- ja kasvuyritysten lisäksi olen saanut avustaa myös kunta- ja muita julkisomisteisia yhtiöitä.

Jo opiskeluaikana minua kiinnosti juridiikan lisäksi taloustieteet, josta seurasi myös toisiaan täydentävät tutkinnot (OTM, KTM). Olen valmistunut vuonna 2005, jonka jälkeen työskentelin vuoden käräjäoikeudessa. Sen jälkeen olen toiminut liikejuridisissa asiantuntijatehtävissä asianajotoimistossa ja vajaan 10 vuoden ajan Big Four-yhtiössä. Yrittäjyys on ollut aina lähellä sydäntäni ja vuonna 2019 hyppäsin mukaan Lecklén tarinaan. Minulla on suuri ilo olla mukana Lecklén kasvussa osana huippujengiä. Urani aikana kokemuksen lisäksi mukaani on tarttunut paljon eri näkökulmia ja ratkaisuja erilaisiin liike-elämän haasteisiin.

Erityisosaamistani ovat yritysten rakennejärjestelyt, yrityskaupat ja yhtiöoikeus sekä rahoitusjärjestelyt. Erilaisista yritysjärjestelyistä innostun yhä uudelleen ja uudelleen. Näissä pääsen yhdistelemään juridiikkaa ja numeroita.  Avustan laajasti myös muissa vero- ja liikejuridiikan haasteissa yksin tai yhdessä loistavan tiimini kanssa. Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana ja olen luennoinut yliopistolla yli 10 vuoden ajan.

Asiakkaat ovat arvostaneet haluani löytää kaikissa tilanteissa paras mahdollinen ratkaisu, kaupallisista lähestymistapaani ja kykyäni purkaa monimutkaiset kysymykset selkeisiin ratkaisuvaihtoehtoihin. Paras kiitos työssäni on aina tyytyväinen asiakas.

Vapaa-ajalla minut saattaa löytää metsästä, kuntosalilta tai hiihtämästä.