Lecklé avus­ti myy­jiä Pre­pon Oy:n ko­ko osa­ke­kan­taa kos­ke­vas­sa kau­pas­sa

13.4.2023

Kaupan yhteydessä Prepon Oy siirtyi osaksi RTK-Palvelu Oy:n toimintaa RTK-Palvelun omistajan, Contineo Oy:n ostettua koko Prepon Oy:n osakekannan.

Prepon Oy on suomalainen, rakennushankkeiden hallintaan erikoistunut yritys, jonka päätoimialoina ovat rakennuttaminen, valvonta ja projektinjohtopalvelut. Näiden lisäksi yhtiö tuottaa kiinteistön käyttöön ja ylläpitoon liittyviä asiantuntijatehtäviä, joita ovat kustannuslaskenta, asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, rakennusten kuntoarviot ja kuntotutkimukset sekä kosteusmittaukset. Prepon Oy hakee yrityskaupalla vahvaa kumppania ja vakavaraista omistajuutta pystyäkseen vastaamaan jatkossa entistäkin paremmin rakennuttamisen ja projektinjohtopalvelujen voimakkaaseen kysynnän kasvuun sekä kiinteistöalan toimintaympäristön muutoksiin. Prepon Oy:n entiset pääomistajat sekä koko henkilöstö jatkavat yrityksessä.

Toteutettu yrityskauppa vahvistaa RKT-Palvelun läsnäoloa Länsi-Suomessa koko kiinteistöjen elinkaaressa sekä antaa RKT-Palvelulle mahdollisuuden laajentaa omaa palvelutarjontaansa asiakkaidensa suuntaan merkittävästi.

Lecklén tiimistä toimeksiannossa mukana olivat Juho Wallenberg ja Riikka Urtti.

Lecklé onnittelee kaupan osapuolia!

Jaa artikkeli