Pet­te­ri Tiai­nen aloit­taa Kuo­pion ta­lous­a­lu­een alue­joh­ta­ja­na

7.11.2023

Kokenut arvonlisäverotuksen asiantuntija Petteri Tiainen on liittynyt Lecklén tiimiin vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen palveluiden tarjoamisesta erityisesti Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Ennen Lecklellé siirtymistä Tiainen on työskennellyt muun muassa Big Four -yhtiössä ja pienemmässä tilintarkastusyhteisössä. Lisäksi Petterin työhistoriasta löytyy pitkä ja monipuolinen ura Verohallinnossa erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä ja valtakunnallisissa arvonlisäverotuksen ohjaus- sekä kehittämistehtävissä.

Osana Lecklén laajentumis- ja kasvustrategiaa Kuopiosta on tullut viides Lecklé-kaupunki ja ensimmäinen Itä-Suomen puolella.

Petteri Tiainen: ”Olen erittäin innoissani liittyessäni mukaan Lecklén korkean profiilin juridiikan erityisasiantuntijoiden tiimiin ja samalla myös ylpeä siitä, että kotiseutuni Kuopio tulee entistä vahvemmaksi osaksi Lecklén karttaa uutena toimistokaupunkina. Leckléssä minuun on tehnyt vaikutuksen eri sektoreiden huippuasiantuntijoiden osaamisen lisäksi loistava yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Uskon, että minulla on oman monipuolisen kokemukseni perusteella paljon annettavaa Lecklélle ja tarjoamme yhdessä tiiminä loistavan palveluvalikoiman Kuopion ja Pohjois-Savon alueen yrityksille. Onkin hienoa päästä osana Lecklén tiimiä rakentamaan verkostoa ja arkea alueella toimivien yritysten ja muun sidosryhmän kanssa.”

Toimitusjohtaja Hanna Huhtala: ”On mukavaa saada Petteri mukaan vahvistamaan arvonlisäverotuksemme osaamista ja samalla osaksi Lecklén kasvutarinaa. Kuopioon laajentuminen tukee osaltaan strategiaamme olla lähellä asiakasta ja vahvasti läsnä valituilla alueilla. Kaiken kaikkiaan tämä on hieno aloitus uudelle tilikaudelle.”

Lecklé tarjoaa valtakunnallisesti yrityksille, yrittäjille ja julkishallinnolle liike- ja verojuridiikan konsultointia, yrityskauppapalveluita ja HR-konsultointia.  Toimistokaupungit ovat Tampere, toimistot myös Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki ja Kuopio.

Jaa artikkeli