Rii­ta poik­ki ja Lecklé vä­liin!

2.6.2023

Lecklén riidanratkaisupraktiikka on asiakkaidensa strateginen kumppani konfliktitilanteiden ennakointiin ja ratkaisuun. Konfliktit voivat pahimmillaan lamauttaa jopa koko yrityksen liiketoiminnan ja niiden ratkaiseminen edellyttää aina vahvaa asiantuntijaosaamista kyseessä olevalta oikeudenalalta.

Lecklén riidanratkaisutiimin asiantuntijoiden vahva ja monipuolinen tausta mahdollistaa avustamisen, jossa ymmärretään asiakkaan liiketoimintaa itse konfliktia laajemmin.

Varatuomari Lauri Pyökärin mukaan asiakas saa Lecklén asiantuntijoilta avun sekä juridiikan, että kaupallisen liiketoiminnan eri alueilta.

- Vastaamme asian tehokkaasta hoitamisesta toimeksiannon alusta loppuun ja näin vapautamme asiakkaamme arvokkaan ajan hänen omaan käyttöönsä.

Asiakkaan riskienhallinnan kannalta on tärkeää, että Lecklén juristit pystyvät toimittamaan jo toimeksiannon alkuvaiheessa perustellun arvion jutun menestymismahdollisuuksista.

- Annamme asiakkaalle mielipiteemme rehellisesti. Arvioimme vielä tehtävän kuluessa, onko asiassa mahdollisuutta sovinnolliseen ratkaisuun tai vaihtoehtoisten riidanratkaisumenetelmien käyttöön, mikäli se on asiakkaan edun mukaista.

Lecklén riidanratkaisutiimi hoitaa riita- ja sovitteluprosesseja sekä oikeudenkäyntejä yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä. Lisäksi Lecklén asiantuntijat edustavat asiakkaitaan myös hallintotuomioistuimissa ja markkinaoikeudessa käsiteltävissä asioissa.

Riidanratkaisutiimin käytössä on myös muu Lecklén osaaminen ja näin ollen asiakas saa apua myös mm. riidan verotuksellisiin ja taloudellisiin kysymyksiin asiantuntijoiltamme.

Riidanratkaisutiimimme avustaa mm. seuraavissa riitatilanteissa:

Työoikeudelliset riidat
Yritysjärjestelyihin liittyvät riidat
Sopimuksiin liittyvät riidat
Yhtiöoikeudelliset riidat
Immateriaalioikeudelliset riidat
Vahingonkorvausriidat
Velkomukset
Kiinteistö- ja rakennusalan riidat
Jaa artikkeli

Aiheen asiantuntijamme

Krista Hänninen
Krista Hänninen

Oikeusnotaari, trainee

040 186 3471

krista.hanninen@leckle.fi

Tutustu
Simo Kahelin
Simo Kahelin

Juristi

040 620 1185

simo.kahelin@leckle.fi

Tutustu
Tuure Kolehmainen
Tuure Kolehmainen

Varatuomari

040 193 7198

tuure.kolehmainen@leckle.fi

Tutustu
Hanna Lehdes
Hanna Lehdes

Varatuomari

040 730 3664

hanna.lehdes@leckle.fi

Tutustu
Lauri Pyökäri
Lauri Pyökäri

Varatuomari

040 128 4489

lauri.pyokari@leckle.fi

Tutustu