Lau­ri Pyö­kä­ri

Varatuomari
040 128 4489
lauri.pyokari@leckle.fi
OTK (OTM)

Voisin luonnehtia itseäni vaikuttamaan ja vastuuta kantamaan tottuneeksi määrätietoiseksi optimistiksi. Minulla on yli 20 vuoden kokemus liikejuridiikasta ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Muuttuvat olosuhteet ja liikejuridiikan arjen yllätyksellisyys pitävät motivaatiotani yllä. Heittäydyn uteliaasti uusiin haasteisiin. Toimin Leckléllä paitsi asiantuntijana, myös liiketoimintajohtajana yrityksille tarjottavassa sopimusjuridiikassa, työoikeudessa ja riitojen ratkaisussa kehittäen palveluita ja toimintaamme yhä paremmin asiakkaita palveleviksi yhteistyössä asiakkaiden ja mahtavan tiimimme kanssa.

Erityisosaamiseeni kuuluvat esimerkiksi työ-, johtaja- ja edustussuhteisiin liittyvät kysymykset, sopimusoikeus ja riidanratkaisu. Hallitsen syvällisesti myös kaupan alan juridiikan muun muassa tuotteiden, edustamisen, jakelukanavien, jäljitettävyyden ja tietosuojan osalta. Kaupan alan juridiikan lisäksi minulla on Etu ry:n ja Suomen Tukkukauppiaiden Liiton toimitusjohtajana yli 10 vuoden kokemus kaupan alan kotimaisesta ja kansainvälisestä lainsäädäntö- ja muusta vaikuttamisesta sekä strategia- ja sidosryhmätyöskentelystä.

Minulle asiakastyössä keskeistä on luottamuksen rakentaminen. Saan arjessa energiaa yhdessä tekemisen tunteesta. Mitä tiukempi tilanne, sitä sitkeämmin motivoidun työskentelemään.

Mottoni

Muotoilin mottoni Albert Einsteinia ja Sofoklesta mukaillen: ”Keskellä vaikeutta on mahdollisuus. Etsi niin löydät.”