Sa­mi-Pet­te­ri Ki­vi­mä­ki Lecklén ke­hi­tys- ja hen­ki­lös­tö­joh­ta­jak­si

29.3.2023

Sami-Petteri Kivimäki aloittaa Lecklé Oy:n kehitys- ja henkilöstöjohtajana huhtikuun alussa. Lecklé haluaa vahvistaa rekrytoinnillaan henkilöstönsä yksilölähtöistä johtamisen kulttuuria.

Sami-Petteri Kivimäki: ”Tunnen ylpeyttä liittyessäni kokopäiväisesti osaksi Lecklén tiimiä. Yrityksen visio, tarina ja kunnianhimoiset tavoitteet motivoivat kovasti. Tuon johtamisosaamiseni ja kokemukseni Lecklén henkilöstön ja asiakkaiden käyttöön edetessämme kohti seuraavia tavoitteita. Haluan olla osaltani rakentamassa Lecklén voittavaa ja mahdollistavaa positiivista kulttuuria”.

Kivimäellä on 20 vuoden käytännön johtajakokemus työ- ja urheiluelämästä. Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueen mestaruuteen kausilla 2016 ja 2017 luotsannut Kivimäki työskenteli ennen Lecklélle siirtymistään toimitusjohtajana Seinäjoen Jalkapallokerho -konsernissa. Kivimäki on lisäksi aiemmin mm. tarjonnut konsultointia henkilöstöasioissa Lecklélle ja sen asiakkaille.

Jouni Sivunen: ”Joukkueurheilussa on kiinnitetty huomiota 2000-luvun edetessä kasvavassa määrin yksilölähtöiseen johtamiseen, yksilöiden ominaisuuksien hyödyntämiseen ja yksilöiden kehityskaaren systemaattiseen tukemiseen. Myös yrityselämän puolella on käännetty katseita kohti yksilökeskeistä johtamista, mutta tässä ollaan isossa kuvassa vielä lähtötelineissä urheilumaailmaan verrattuna. Lecklé on sitoutunut yksilökeskeiseen johtamiseen ja haluaa nyt ottaa edelleen isoja harppauksia eteenpäin. Johtajan hankkiminen urheilumaailmasta on luonnollinen jatkumo yrityksen tarinaan. Sämpy on arvostettu ja tunnustettu valmentaja urheiluelämän puolella. Tämän voinevat allekirjoittaa hänet tuntevat ihmiset. Kivimäen kokemus, johtamisfilosofia ja tuloksekkaat näytöt aiemmista tehtävistä osuvat täydellisesti Lecklén tulevaisuuden polkuun”.

Lue lisää Kivimäestä täältä.

 

 

Jaa artikkeli