Ve­ro­tuk­sen yk­kös­ket­juun lu­keu­tu­va asian­tun­ti­ja Ti­mo Tork­kel Lecklén tii­miin

1.4.2022

Omaksi ja asiakkaidemme iloksemme toivotamme kauppatieteiden tohtori Timo Torkkelin tervetulleeksi Lecklén tiimiin.

Torkkelilla on 25 vuoden kokemus Big Four -tilintarkastusyhteisöstä, jossa hän mm. johti 12 vuotta parhaimmillaan yli 200 henkilön vero- ja lakitiimiä.

Timo on kansainvälisen ja kotimaisen yritysverotuksen, kirjanpidon ja verolaskennan huippuammattilainen.  Lisäksi hän on mm. Vaasan yliopiston vero- ja kirjanpito-oikeuden dosentti.

Torkkel on merkittävä osa matkaa, jossa Lecklé rakentaa valtakunnallisesti toimivaa uutta vaihtoehtoa.

Torkkelin ensijainen toimistokaupunki on Helsinki, mutta hän osallistuu asiakastoimeksiantojen ja asiakkuuksien hoitamiseen ympäri Suomen. Hänen työkenttään kuuluvat muun ohessa yritys- ja rakennejärjestelyt, kiinteistöjen ja rakentamisen verokysymykset, yritysten liiketoiminnan erilaiset verohaasteet samoin kuin muut verotukseen sekä verotuksen ja kirjanpidon välimaastoon sijoittuvat asiat.

Timo Torkkel: ”Lecklé kiehtoo minua positiivisesti ajattelevana laki- ja veropalveluiden uutena valtakunnalliseksi rakentuvana vaihtoehtona. On huikeaa lähteä mukaan uusiin haasteisiin, rakentamaan uutta vaihtoehtoa ja päästä tarjoamaan positiivisia laki- ja veropalveluita. Uskon, että monipuolisesta kokemuksestani on paljon apua asiakkaillemme.”

Jouni Sivunen: ”Timo on erittäin arvostettu veroasiantuntija. Itse arvostan hänet numero ykköseksi ja uskon, että näin tekee iso osa muistakin alalla työskentelevistä. Timon myötä otamme ison loikan veropuolella eteenpäin ja olemme nyt todella varteenotettava kumppani kenelle tahansa yritykselle tai omistajalle. Haluamme olla mukana kasvattamassa asiakkaiden liiketoimintaa ja ratkaisemassa kasvuun liittyviä vero- ja lakiasioita. Olemme myös itse kuluvallakin tilikaudella kasvun tiellä. Kuuden ensimmäisen kuukauden aikana liikevaihtomme on kasvanut reilu 40 %, mikä kertoo siitä, että meidät on otettu selvästi ilolla vastaan yrityskentässä.

Timon tuoma merkittävä substanssipiikki vahvistaa entisestään hienoa verotiimiämme ja tuo ison sysäyksen tuleviin rekrytointeihin, palveluidemme kehittämiselle ja kasvattamiselle. Kaiken tavoitteena on jatkaa praktiikkamme rakentamista niin, että pystymme tarjoamaan yrityksille ja niiden omistajille uutta, toimintatavoiltaan positiivisesti erottuvaa kumppania. Asiakkaiden suuntaan on jälleen yksi hieno syy olla yhteydessä, kun voimme tarjota heille äärimmäisen kovaa lisäosaamista yhdistettynä pragmaattiseen toimintatapaamme”.

Tervetuloa Timo!

Jaa artikkeli