Dataroom -palvelut

Da­ta­room -pal­ve­lut

Harkitsetko kiinteistö- tai yrityskauppaa? Onko tarkoituksena toteuttaa kohdetarkastus?

Due Diligence -tarkastus tai tuttavallisemmin ”DD-tarkastus” tarkoittaa perinteisesti ennen kiinteistö- tai yrityskauppaa suoritettavaa kaupan kohteen huolellista tarkastamista ja kauppaan liittyvien riskien arvioimista. Voit tutustua tarkemmin tarjoamaamme Due Diligence -palveluun.

Koska DD-tarkastus suoritetaan transaktion kohteeseen liittyvän osittain arkaluonteisen ja liikesalaisuuksiakin sisältävän dokumentaation perusteella, on DD-tarkastukseen toimitettavan asiakirjamateriaalin hallinnointi syytä suorittaa ammattitaitoisesti tietoturvasta tinkimättä. Tärkeää on esimerkiksi se, että materiaaleihin pääsevät käsiksi vain tarkoituksenmukaiset henkilöt, sekä se, että materiaalit poistuvat tietokannasta DD-tarkastuksen päätyttyä. Lisäksi tulee varmistua siitä, että DD-tarkastusmateriaali sekä sitä koskevat mahdolliset jatkokysymykset vastauksineen saadaan systemaattisesti, luotettavasti ja tarkasti dokumentoituna prosessin aikana sekä koottua prosessin päätyttyä lopullisen kauppakirjan liitteeksi.

DD-tarkastuksen vaatimat toimet saadaan systemaattisesti ja tietoturvallisesti suoritettua hyödyntämällä laadukasta Dataroom -palvelua. Lecklén asiantuntijat auttavat sinua mielellään DD-tarkastuksen suorittamisen lisäksi myös Dataroomin hallinnoinnin osalta. Otathan pienellä kynnyksellä yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista.

Hinta:

Dataroom -palvelun kuukausihinta vaihtelee Dataroomilta vaaditun tiedostotilavuuden suhteen ja on määrältään noin 500-1.000 euroa + alv kuukaudessa.

Asiakkaan kanssa erikseen sovituista Dataroomin hallinnointitoimista veloitamme tuntiveloituksen 230e/h +alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.