Due Diligence-tarkastukset

Due Di­li­gence-tar­kas­tuk­set

Oletko toteuttamassa kiinteistö- tai yrityskauppaa? Haluatko tarkistaa etukäteen mitä olet ostamassa?

Due Diligence -tarkastus tai tuttavallisemmin ”DD-tarkastus” tarkoittaa perinteisesti ennen kiinteistö- tai yrityskauppaa suoritettavaa kaupan kohteen huolellista tarkastamista ja kauppaan liittyvien riskien arvioimista.

DD-tarkastus voidaan jakaa esimerkiksi juridiseen, verotukselliseen ja taloudelliseen tarkastukseen. Asiakkaan kanssa sovitaan aina erikseen tarkastuksen laajuus, eli se mitä asioita tarkastuksessa halutaan painottaa ja läpikäydä.

Käytännössä tarkastus sisältää aineistopyyntölistauksen toimittamisen kohdeyhtiön edustajalle, saadun aineiston läpikäynnin lisäkysymyksineen, myyjän/ yhtiön johdon haastattelun ja DD-raportin laatimisen asiakkaan tarkasteltavaksi. Jo tarkastuksen aikana neuvotellaan usein varsinaisen kauppakirjan ehdoista, joten tarkastuksessa esiin tulleita asioita huomioidaan myös kauppakirjan puolella. Koska DD-tarkastuksessa tarkastaja pääsee käsiksi käytännössä kaikkeen tarkastuksen kohteena olevan yhtiön aineistoon (myös salaiseen), on myyjäpuolen syytä huolehtia ennen DD-tarkastuksen aloittamista salassapitosopimuksen laatimisesta.

Saatte tarvittaessa myös DD-tarkastukseen tarvittavan datahuoneen hallinnointiin liittyvät palvelut meidän kauttamme tietoturvallisesti ja selkeästi toteutettuna.

Tuote:

Juridinen ja/tai verotuksellinen DD-tarkastus.

Hinta:

Erikseen sovittu kiinteä hinta tai kustannusarvio. Due Diligence -tarkastuksen laajuus vaihtelee huomattavasti tarkastuksen kohteena olevan yhtiön toimialasta ja koosta riippuen. Lisäksi toimeksiannon rajauksella voidaan vaikuttaa kustannukseen.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.