Rakennejärjestelyiden tasemallinnus

Ra­ken­ne­jär­jes­te­lyi­den ta­se­mal­lin­nus

Kuinka erilaiset rakennejärjestelyt vaikuttavat nykyisen yhtiönne taseeseen tai sen omavaraisuusasteeseen?

Yritysjärjestelyiden tärkein vaihe on suunnitteluvaihe, jonka yhteydessä on tärkeää muodostaa konkreettinen käsitys siitä, miltä nykyisen yhtiön tase näyttää suunnitellun / suunniteltujen yritysjärjestelyiden jälkeen.

Kokemuksemme mukaan erilaisten yritysjärjestelyiden tasemallinnus ja niiden vertailu suunnitteluvaiheessa auttavat huomaamaan järjestelyyn liittyvät mahdollisuudet ja sudenkuopat jo ennen juridista toteutusvaihetta. Juridiikka on tapa toteuttaa asioita, mutta asiakkaan liiketoiminnan kannalta esimerkiksi yritysjärjestelyiden jälkeisellä omavaraisuusasteella on usein paljon enemmän merkitystä kuin juridisesti ”hifistellyillä” dokumenteilla.

Hyvin laaditut tasemallinnukset toimivat keskeisenä osana erilaisten yritysjärjestelyiden suunnittelua, vaihtoehtojen vertailua ja toteuttamista. Avustamme asiakkaitamme esimerkiksi seuraavissa tasemallinnukseen liittyvissä tilanteissa:

Tuotteen sisältö:

  • Suunnitellun rakennejärjestelyn tasemallinnus (rakennejärjestelyn jälkeisen taseen mallinnus)
Hinta:

Sovimme tasemallinnuksen toteuttamisesta kiinteän hinnan sen jälkeen, kun suunniteltu rakennejärjestely on tiedossa ja toteutettavien tasemallinnusten määrä on selvillä.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.