Ja­ri Ram­berg

Veroasiantuntija
040 824 0457
jari.ramberg@leckle.fi
OTM

Olen toimelias ja vastuuntuntoinen oululaislähtöinen lakimies. Työssäni minulle on tärkeää se, että asiat hoidetaan kokonaisvaltaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Minut löytää Lecklén Tampereen toimistolta, mutta tarvittaessa myös muilta toimipisteiltämme.

Veroasiantuntijana työskentelen erityisesti vero- ja yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen parissa avustaen asiakkaitamme muun muassa omistus- ja rakennejärjestelyiden toteuttamisessa, sitouttamisjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä verovalitusten laatimisessa. Vero-oikeudessa kiehtovaa on erityisesti erilaisten innovatiivisten asiakkaan tarpeet ja tavoitteet täyttävien toteuttamisvaihtoehtojen etsiminen.  Aloitin Leckléllä elokuussa 2020, jota ennen työskentelin Verohallinnolla noin kahden vuoden ajan. Aiempaa työhistoriaa minulla on myös yksityiseltä turvallisuusalalta sekä rikosseuraamuslaitoksesta.

Vapaa-aikani vietän aktiivisesti urheillen ja juridiikkaa lukien. Iltaisin minuun voi törmätä kuntosalilla, Nääshallilla Taekwon-Do -pukuun sonnustautuneena tai pulikoimasta Mältinrannan talviuintipaikalla.

Knoppi minusta

Lempilakini on tietysti tuloverolaki ja salainen paheeni jäätelö.