Kai­sa Pe­lan­te­ri

Työnohjauspalvelut
040 701 4928
kaisa.pelanteri@leckle.fi
Työnohjauspalvelut, Tiimi- ja työyhteisövalmennukset

Olen avoin, empaattinen ratkaisu- ja voimavarakeskeinen tiimipelaaja, joka innostuu saadessaan kehittää sekä hyödyntää osaamista ja vahvuuksia kokonaisvaltaisesti.

Työssäni asiakkaiden kanssa keskityn inhimilliseen, tarkoituksenmukaiseen, laadukkaaseen työskentelyyn tavoitteiden mukaisesti. Olen toiminut pitkään asiantuntijana kasvatus- ja opetusalalla erityisopettajana, jossa olen oppinut, että menestyksellinen toimintakulttuuri perustuu pitkälti selkeyteen, psykologiseen turvallisuuteen ja vuorovaikutukseen. Lisäksi kokemukseni työnohjaajana on kirkastanut työelämän systeemisyyttä ja moniulotteisuutta niin yksilön, työyhteisön kuin organisaationkin näkökulmasta. Vahvistaen sitä, että johtamisen vaikutukset läpäisevät koko organisaation.

Kilpaurheilutaustani pesäpalloilijana on konkretisoinut johtamisen ja toimivan tiimityön merkityksen, sekä vahvistanut keinoja, joilla joukkueen on mahdollista tehdä tulosta asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Meillä kaikilla on paljon tietoa. Mutta he, jotka pystyvät johtamaan tiedon konkretiaksi arjen toimintoihin suorituskyvystä tinkimättä, ovat vahvoilla. Omalla osaamisellani voin vahvistaa mm. johtamisen, osaamisen, hyvinvoinnin ja psyykkisen suorituskyvyn kokonaishallintaa edistäviä ajattelu- ja toimintatapoja työelämässä. Oppimisen johtamista unohtamatta

Hyödynnän työskentelytavoissani ratkaisu- ja voimavarakeskeistä, dialogista sekä valmentavaa työotetta tarkoituksenmukaisesti asiakkaan tarpeesta ja tilanteesta riippuen.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri opetushallinnon tutkinnolla, työnohjaaja, psyykkinen -  sekä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Tällä hetkellä kasvatan osaamistani myös kauppatieteiden saralla johtamisen ja organisaation opinnoilla avoimessa yliopistossa.

Vapaa-aikani kuluu perheen ja lasten harrastusten parissa.