Kris­ta Hän­ni­nen

Oikeusnotaari, trainee
040 186 3471
krista.hanninen@leckle.fi

Olen Pohjois-Savosta kotoisin – sittemmin helsinkiläistynyt oikeustieteen maisterivaiheen opiskelija. Opiskelen viidennettä vuotta Lapin yliopistossa, joten graduprojekti sekä valmistuminen häämöttävät jo lähitulevaisuudessa.

Opintojeni aikana olen hankkinut työkokemusta hyvinkin monipuolisesti. Olen työskennellyt muun muassa pienemmässä asianajotoimistossa, Big Four -yhtiössä, Verohallinnolla ja Osuuspankissa. Näin ollen kokemusta on karttunut erityisesti vero-oikeuteen liittyvistä tehtävistä, mutta myös esimerkiksi riitoihin liittyvistä toimeksiannoista, rikosoikeudesta sekä perhe- ja jäämistöoikeudesta. Tavoitteenani on löytää minua eniten kiinnostava oikeudenala ja työtehtävät, joiden parissa haluan kehittyä kyseisen alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Työtehtäviä hoitaessani olen täsmällinen ja käytännönläheinen. Olen helposti lähestyttävä, eikä hymyni hyydy tiukankaan paikan tullen.  Minulle yksi tärkein onnistumisen mittari on asiakkaiden tyytyväisyys. Juristina on tärkeää ansaita asiakkaan luottamus ja toimia aina asiakkaan edun mukaisesti.

Mottoni

Yhden Savolaisen elämänohjeen mukaan: Anna kaekkes, vua elä periks.