Tom­mi Pär­mä­kos­ki

Johtamisen valmennukset
040 703 9900
tommi.parmakoski@leckle.fi

Olen kokenut liikuntafysiologi ja fyysisen suorituskyvyn ammattilainen.

Toimiminen fysiikkavalmentajana Formula 1 -sarjan nelinkertaiselle maailmanmestari Sebastian Vettelille, lentopallomaajoukkueille sekä Pelicansin ja Tapparan liigajoukkueille ovat tarjonneet minulle aitiopaikan päästä omaksumaan kokonaisvaltaisen valmennuksen merkitys huippusuorituksia rakennettaessa. Pitkä työurani Kuortaneen valmennuskeskuksessa sekä kokemukseni menestyvistä tiimeistä niin yksilö- kuin joukkuetasolla ovat tarjonneet mahdollisuuden saada sparrausta absoluuttisella huipputasolla työskenteleviltä ammattilaisilta.

Aiemmista tehtävistäni omaksuttua kokonaisvaltaista lähestymistapaa hyödynnän myös nykyisessä työssäni Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluvastaavana.

Uskon niin urheilussa kuin työelämässäkin vahvan systemaattisen prosessin voimaan, joka pitkässä juoksussa ja laadukkaasti toteuttaen synnyttää parhaat tulokset kohti huippusuorituksia.

Olen luonteeltani avarakatseinen ja helppo keskustelukumppani. Jaan mielelläni ammattitaitoani ja sparraan ihmisiä, joilla on halu ja joista paistaa kiinnostus itsensä kehittämiseen.