Hil­la Ås­vik

Juristi
hilla.asvik@leckle.fi
OTM, yht. yo.

Olen käytännönläheinen ja rehti juristi, joka on aina valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Koen onnistuneeni työssäni, kun löydämme yhdessä asiakkaan kanssa juuri häntä palvelevan ratkaisun. Vaikka olenkin toimeksiantoa hoitaessani napakka, osaan myös vaihtaa vapaalle ja ottaa rennosti, kun on siihen sopiva hetki. Tuon siis Tampereen toimistomme väen iloksi kahvipöytäkeskusteluihin hyvää huumoria sekä rentoa ja avointa meininkiä. Olen ollut osa Lecklé-perhettä vuodesta 2019 ja näin ollen päässyt kehittymään ammatillisesti huippuosaajien kanssa. Lisäksi seurassani voi toimistolla tavata toimistokoiramme Chiaran.

Olen suorittanut asianajajaliiton järjestämän asianajajatutkinnon. Ja koska elämähän on jatkuvaa oppimista, niin opiskelen tällä hetkellä myös toista yliopistotutkintoani pääaineena johtaminen.

Juridiikan eri aloista erityisen lähellä sydäntäni olevat oikeudenalat ovat työ- ja sopimusoikeus, riidanratkaisu sekä IPR.

Mottoni

Latinaa yhden kurssin opiskelleena, mottoni on jokaiseen elämäntilanteeseen soveltuva "pacta sunt servanda" eli "sopimukset on pidettävä".

Erityisosaamisalueet