Jen­na Mui­lu

Juristi, hallinto
040 013 7120
jenna.muilu@leckle.fi
HTM

Olen ihmisläheinen, asiakkaiden kohtaamisesta nauttiva hallintotieteiden maisteri.

Olen kotoisin Etelä-Karjalasta ja kotiutunut Helsingissä ja Joensuussa vietettyjen vuosien jälkeen Jyväskylään. Olen valmistunut Itä-Suomen yliopistosta pääaineena eurooppaoikeus. Ennen Lecklélle siirtymistä olen työskennellyt asianajotoimistossa avustaen pääasiallisesti perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä insolvenssioikeudellisissa toimeksiannoissa. Leckléllä osallistun monipuolisesti verotuksen ja liikejuridiikan toimeksiantoihin avustaen erityisesti perhevarallisuusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Vastaan myös erilaisista hallintotehtävistä sekä siitä, että toimiston arjessa noudatetaan annettuja sääntöjä ja ohjeita.

Ennen asianajoalaa työskentelin usean vuoden ajan kiinteistönvälitysalalla ja olen laillistettu kiinteistönvälittäjä. Kaupan alalla kerrytetty pitkä työkokemus on antanut hyvät eväät ihmisten kohtaamiseen ja erilaisten tilanteiden hoitamiseen.

Teen työni huolellisesti, tehokkaasti ja asiakasta kuunnellen.

Vapaa-aikana minut löytää todennäköisimmin golfkentältä tai järvenrantaa kiertäviltä lenkkipoluilta taikka kannustamasta futis- tai salibandykentän laidalla.

Knoppi minusta

Rakastan erilaisten teemajuhlien suunnittelua ja järjestämistä.

Erityisosaamisalueet