Tyt­ti Haa­ra­nen

Varatuomari, HR-lakipalvelut
040 071 9743
tytti.haaranen@leckle.fi
OTM, VT

Olen positiivisen työotteen omaava monipuolinen työ- ja yhtiöoikeuteen erikoistunut juristi. Työurallani olen työskennellyt mm. asianajotoimistossa, tilitoimistossa sekä tilintarkastusyhteisössä. Lisäksi olen suorittanut auskultoinnin Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Työtehtävissäni olen avustanut asiakkaitani esimerkiksi työoikeuteen ja yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä, erilaisten sopimusten laadinnassa ja kommentoinnissa sekä laajoissa liikejuridisissa järjestelyissä ja kokonaisuuksissa.

Juridiikan lisäksi erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on henkilöstöjohtamiseen ja HR-asioihin liittyvät teemat, ja näiden osa-alueiden kehittämisessä olen saanut olla mukana Leckléllä. Hyvä ihmisten johtaminen ja esimiestyö ovat menestyksekkään organisaation kulmakiviä, ja monissa työyhteisöissä esiin tulevissa tilanteissa on mielestäni tärkeää nähdä ja osata ottaa huomioon niihin liittyvän juridiikan lisäksi myös HR-teemat.

Työssäni minulle on tärkeää asiakastyytyväisyys ja se, että toimeksiannot hoidetaan asiakkaan kannalta mahdollisimman jouhevasti ja kokonaisvaltaisesti parhaalla mahdollisella tavalla.