Työvoiman uudelleenjärjestely ja muutosneuvottelut

Työ­voi­man uu­del­leen­jär­jes­te­ly ja muu­tos­neu­vot­te­lut

Mikäli organisaatiossa suunniteltavilla toimenpiteillä on henkilöstövaikutuksia ja yrityksessä työskentelee säännöllisesti vähintään 20 työntekijää, erilaisia sopeuttamistoimia harkitessa tulee ottaa huomioon yhteistoimintalain aiheuttamat velvoitteet.

Myös esimerkiksi liikkeenluovutustilanteisiin kuten liiketoimintakauppaan, sulautumiseen ja jakautumiseen liittyy tiettyjä työoikeudellisia velvoitteita, jotka työnantajan tulee osata ottaa huomioon.

Muutostilanteet tulee hoitaa soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi muutostilanteissa kannattaa ottaa huomiooon mm. muutosjohtamiseen ja henkilöstöjohtamiseen liittyvät näkökulmat, jotta henkilöstöllä ja yrityksellä on jatkossakin edellytykset toimia parhaalla mahdollisella tavalla ja mahdollisimman menestyksekkäästi.

Työvoiman uudelleenjärjestelyyn ja muutosneuvotteluihin liittyviä tuotteitamme ovat mm:

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.