Pal­ve­lua­lu­eet laa­je­ne­vat: Lecklé HR-pal­ve­lut tar­jo­aa ni­mek­kääl­lä tii­mil­lään tu­kea tu­lok­sel­li­seen ja yk­si­löl­li­seen joh­ta­mi­seen

26.9.2023

Lecklén palvelualueet laajenevat, kun laki- ja veropalveluiden sekä yrityskauppakonsultoinnin rinnalle lanseerattu Lecklé HR-palvelut käynnistää toimintansa.

Uusi palvelualue tarjoaa käytännönläheistä HR-konsultointia, valmennuksia, työnohjausta sekä HR-lakipalveluita johdolle, esihenkilöille ja työyhteisöille.

Tiimissä laajaa osaamista ja kokemusta

Lecklé HR-palveluiden seitsemänhenkisellä asiantuntijatiimillä on vahva ja monipuolinen osaaminen johtamisesta. HR-palveluihin oman erikoisosaamisensa tuovat mm. nelinkertaisen Formula 1-sarjan maailmanmestari Sebastian Vettelin valmentajana toiminut Tommi Pärmäkoski, pitkän uran SM-liigavalmentajana tehnyt Tuomas Tuokkola sekä meritoitunut liike-elämän osaaja sekä urheiluvaikuttaja Markku Haapasalmi. Tiimiin myös liittyvällä Juuli-Maria Vuorella on pitkä ja laaja-alainen kokemus ihmisten sekä työyhteisöjen valmentamisesta. HR-lakipalveluista vastaa varatuomari Tytti Haaranen yhdessä Lecklén työoikeustiimin kanssa ja asiantuntijajoukon täydentää työnohjauspalveluista vastaava Kaisa Pelanteri.

Tiiminvetäjä Sami-Petteri Kivimäen mukaan Lecklé HR-palveluiden punainen lanka kiteytyy aidon ja tavoitteellisen ihmisten johtamisen ympärille.

- Menestyvän organisaation peruspilarit rakentuvat laadukkaasta johtamistyöstä. Tuomme tiimimme poikkeuksellisen ja monipuolisen osaamisen asiakkaidemme tueksi mahdollistamaan tuloksellisen ja ihmisiä arvostavan johtamistyön.

Kivimäki näkee, että modernit työyhteisöt haastavat esihenkilöitä tarjoamaan valmentavaa ja entistä yksilöllisempää johtamista.

- Positiivisesti vaativa ja valmentava johtaminen tukee organisaation voittavaa kulttuuria sekä yhteisöä, jossa ihmisillä on mahdollisuus onnistua ja kokea merkityksellisyyttä osana kokonaisuutta.

Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivusen mukaan uuden palvelualueen lanseeraus tukee yrityksen strategiaa ja kasvua.

- Avustamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa, omistajastrategiaa ja osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. HR-palvelut istuvat tähän tarkoitukseemme mainiosti ja olemme varmoja, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niiden myötä merkittävää lisäarvoa niin itsenäisenä palvelunaan kuin myös yhdessä muun osaamisemme kanssa.

Lecklé HR-palvelut tarjoaa:  

  • Monipuolisen osaamisen henkilöstön ja johtamisen kehittämiseen työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa
  • Valmentavan johtamisen avulla edellytykset tavoitteelliselle ja yksilölliselle johtamistyölle
  • Käytännönläheistä tukea menestyvän ja mahdollistavan kulttuurin rakentamiseen
  • Keskeiset työkalut avainhenkilöiden suorituskyvyn parantamiseen
  • Lakisääteiset HR-velvoitteet ajan tasalle
  • Pitkäaikaisen kumppanin, jonka avulla pystyt saavuttamaan kilpailuetua laadukkaan johtamisen kautta

Lecklé HR-palvelut: https://leckle.fi/palvelut/hr-palvelut/

Lisätiedot: Sami-Petteri Kivimäki

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli